Εμφυτεύματα

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Υπάρχουν πολλές αιτίες για την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών, π.χ. από ασθένεια ή από ατύχημα. Η σύγχρονη εμφυτευματολογία μας επιτρέπει να αποκαταστήσουμε τα χαμένα δόντια σε βαθμό που μοιάζουν με τα φυσικά δόντια. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

  • Δεν τροχίζονται τα φυσικά δόντια (όπως γίνεται στις γέφυρες ή στις μερικές οδοντοστοιχίες)
  • Αντικαθίσταται η φυσική ρίζα του δοντιού από το εμφύτευμα και αυτό εξασφαλίζει τη μεταφορά της δύναμης της μάσησης στα οστά των γνάθων, εμποδίζοντας έτσι την περαιτέρω απώλεια του οστού
  • Η συγκράτηση των προσθετικών εργασιών που στηρίζονται σε εμφυτεύματα, έχουν συντριπτικά ανώτερη λειτουργία σε σχέση με τις ολικές (μασέλες) ή μερικές (μηχανάκια) οδοντιστοιχίες

 

Στο ιατρείο μου χρησιμοποιώ υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα εμφυτεύματα. Είμαι σε θέση να αναλάβω όλες τις περιπτώσεις εμφυτευματολογίας, απλές ή σύνθετες και τις περιπτώσεις που χρειάζεται αύξηση των διαστάσεων των γνάθων για να υποδεχτούν τα εμφυτεύματα (οστικά μοσχεύματα).

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ώστε να κανονίσετε μία συνάντηση και να λύσετε όλες τις απορίες. Μαζί μπορούμε να βρούμε τη λύση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.